Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van ThermoWood sluitlatten set (2 stuks)

ThermoWood sluitlatten set (2 stuks)

Sluitlatten van ThermoWood zijn bedoeld om het beslag van een ThermoWood hout-beton of houten schutting weg te werken. De sluitlatten vallen over het L-beslag heen waarmee de schermen op de houten of betonnen palen gemonteerd zitten.

Let op! Het is ook mogelijk om een schuttingscherm aan de volle kant van beslag te voorzien. In dat geval is het niet mogelijk om de sluitlatten over het beslag heen te monteren. Let hier goed op tijdens het monteren van de schermen.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
€ 13,52
Incl. BTW
Ruime voorraad
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Artikelcode SLUITTW
Materiaal Hout
Houtsoort ThermoWood
Project foto's

Omschrijving

Omdat de sluitlatten over het beslag heen vallen, kan de sluitlat iets bol gaan staan. Door de schroeven iets losser te zetten wordt dit probleem verholpen. Er is dan wel een kleine kier zichtbaar.

De sluitlatten worden gemaakt van schuttingplanken. Een sluitlat heeft dus een schuin afgeschaafde kant en een gezaagde kant. Monteer de sluitlat met de gezaagde kant tegen de paal en met de geschaafde kant richting het tuinscherm.

Bij een schuttingscherm zitten de sluitlatten niet standaard inbegrepen, deze dienen apart bijbesteld te worden. Indien u dit bij uw bestelling of offerte bijgevoegd wilt hebben kunt u dat in het opmerkingenveld vermelden.
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.

Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om deze reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Morgen helpen wij u weer graag!