Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Caballero Wood® toogscherm

Caballero Wood® toogscherm

Het Caballero Wood tuinscherm met toog is een klassiek scherm in een modern jasje. Het Caballero Wood met zijn moderne uiterlijk in het model van een toogscherm is dan ook uniek. Het kan toegepast worden in veel verschillende tuinen en situaties. Met 21-planken per scherm is de standaard plankdichtheid van deze schermen dicht genoeg om van uw privacy te kunnen genieten.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Caballero Wood®
Model Verticale planken
Vorm Toog
Project foto's

Omschrijving

In het verleden werden toog schermen veel in houten schuttingen geplaatst. Met de opkomst van de hout-beton combinaties wordt dat steeds minder. Toch wil dat zeker niet zeggen dat toogschermen uit het straatbeeld verdwenen zijn. Regelmatig worden er prachtige hout-beton combinaties verkocht met toog schermen.

Helaas zijn er zijn geen gefreesde afdeklatten beschikbaar om een toog scherm mee af te werken. Als alternatief kan er worden gekozen om hier een imitatie afdeklat op te monteren. Deze afdeklatten worden gemaakt van schuttingplanken en worden op de schermen geschroefd. Daarbij worden de imitatie afdeklatten met de toog vorm meegebogen.

Het verticale Caballero toog scherm valt qua maatvoering binnen een recht scherm. Om een toog scherm te maken wordt een recht scherm geproduceerd, waar een toog vorm afgezaagd wordt. Het scherm wordt dan aan de beide zijkanten 10 cm korter. Om een toog scherm in een hout-beton schutting te monteren, is er dan ook nog een klein blokje nodig, wat niet vergeten moet worden. Dit blokje van 10 cm lang wordt onder in de sponning gemonteerd, onder de betonplaat. Dit zorgt ervoor dat de buitenkant van het scherm niet lager dan de paal komt. Het middelste deel van de toogvorm steekt dan 10 cm boven de paalkoppen uit.
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.

Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om deze reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Morgen helpen wij u weer graag!