Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van ThermoWood gaasscherm betonijzer

ThermoWood gaasscherm betonijzer

Bent u op zoek naar een gaasscherm voor groen in de tuin, gemaakt van ThermoWood? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met mazen van 10x10 cm van verzinkt betongaas is dit gaasscherm erg geschikt voor het laten begroeien met klimop of andere plantensoorten.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort ThermoWood
Breedte 180 cm
Hoogte 180 cm
Vorm Gaasscherm
Project foto's

Omschrijving

Het gaasscherm wat is gemaakt van ThermoWood zorgt voor wat afwisseling in de rest van de schutting. Kiest u voor een hout-beton schutting of voor een houten schutting? In beide gevallen is het mogelijk om hierin een gaasscherm van ThermoWood te monteren.

Weet u nog niet of u een gaasscherm in uw schutting wilt? Denk na over de voor en nadelen die een gaasscherm kan geven. Veel mensen die voor een gaasscherm kiezen doen dat omdat ze het uitzicht buiten de tuin niet volledig willen verliezen. De tuin is dan wel afgesloten terwijl het uitzicht nagenoeg ongehinderd blijft. Dat heeft als nadeel dat er wel minder privacy in de tuin is. Als tussenoplossing kan er ook voor een combi scherm of gaasscherm van 90 cm breed worden gekozen.

Een ThermoWood gaasscherm wordt met behulp van L-beslag aan de betonnen paal of houten paal gemonteerd. Aan welke kant van het gaasscherm het beslag wordt gemonteerd maakt niet uit.
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.

Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om deze reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Morgen helpen wij u weer graag!