Levering binnen 5 werkdagen.
Afbeelding van Douglas blokhutscherm

Douglas blokhutscherm

Het douglas blokhutscherm is een mooi alternatief voor de horizontale douglas schutting. Het heeft geen doorkijk, en dempt meer geluid dan een normaal schuttingscherm. Het bestaat uit 10 planken en heeft standaard geen afdeklat. De totale hoogte wordt +/- 190-200 cm incl. een betonplaat aan de onderzijde. De werkende breedtemaat is 180cm.

Let op! Hoogtes in blokhutprofielen kunnen 1 tot 2 cm variëren door werking in het hout. Krimp en uitzet is een kenmerk van dit product. De blokhutprofielen bewegen zich als het ware op en neer in de bijbehorende sleufpaal. Het uitzetten en krimpen van hout kan ervoor zorgen dat de schutting profiellijnen niet gelijk aan elkaar lopen. Het werken van hout is de verandering die ontstaat door invloeden van buitenaf en dan met name door de wisselingen in temperatuur en de luchtvochtigheid.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
€ 113,30
Incl. BTW
Ruime voorraad
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Artikelcode SDBLOK
Materiaal Hout
Houtsoort Douglas
Project foto's

Omschrijving

De blokhutschermen worden geplaats in combinatie met een standaard hout-beton schutting met sleufpalen. Dit is mogelijk in combinatie met wit/grijze palen en antraciet palen. Een douglas blokhutscherm wordt standaard geleverd incl. een afdeklat piramide de luxe.

De blokhutplanken worden door middel van een mes en groef systeem in elkaar geschoven. De onderste plank rust op de betonplaat.

De blokhutplanken zijn ca. 28mm dik en gaan ca. 2cm in de betonpalen.
Levering en of montage

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.