Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Betonpaal  Evi

Betonpaal Evi

De betonpaal Evi is een robuuste schuttingpaal die gebruikt wordt voor het tuinhek Evi. Dit hekwerk is een mooie afscheiding van de voortuin, of een omheining van bijvoorbeeld een parkeerplaats. De paaltjes zijn 13 cm dik. De diamant kop is vrij vlak, en ziet er dan ook anders uit dan bij een normale betonpaal met diamant kop.

Let op! In elke Evi paal zit een gaatje in de bovenste inkeping (voor de balken) wat gebruikt wordt bij de productie van een Evi paaltje. Bij een eindpaal is dit gat van +/- 1 cm aan de buitenkant zichtbaar. Bij tussenpalen is dit gat niet zichtbaar omdat daar de balk voor komt.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Beton
Breedte 13 cm
Dikte 13 cm
Paalkop Diamant kop
Project foto's

Omschrijving

De betonpalen Evi zijn leverbaar in antraciet en wit/grijs. De antraciet palen zullen wel gaan vergrijzen. De wit/grijze palen niet, maar die zijn wel gevoeliger voor vuil.

De palen hebben 4 uitsparingen voor houten balken. Deze balken hoeven verder niet gemonteerd te worden, bij het plaatsen van de betonpalen zitten deze direct vast.

De palen zijn leverbaar als:

• Tussenpaal
• Hoekpaal
• Eindpaal

Het hekwerk wordt meestal met het onderste houten balkje ca. 15 cm boven het maaiveld geplaatst. De paaltjes zijn 130 cm lang, dus hier kan naar eigen wens wat in gewijzigd worden.
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.