Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Douglas zweeds rabat

Douglas zweeds rabat

Zweeds Rabat is een bekend product uit de gevelbekledingsindustrie en wordt ook wel potdekselplank genoemd. Zoals de naam het al zegt komt het concept van dit type rabat oorspronkelijk uit Zweden.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Losse materialen of een complete overkapping kopen?
op deze pagina kunt u zelf uw losse materialen bestellen. Toch liever een complete overkapping kopen? Bekijk ons aanbod overkappingen.
Complete overkapping

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Douglas
Lengte 0 cm
Breedte 19,50 cm
Dikte 2,60 cm
Project foto's

Omschrijving

De zichtzijde van de potdekselplank is fijn bezaagd wat een robuuste uitstraling geeft. De niet-zichtzijde van de potdekselplank is glad geschaafd. Dit komt omdat de rabatplank uit een geschaafde balk gezaagd wordt. De zichtzijde komt uit de binnenkant van de balk, de niet zichtzijde komt van de buitenkant van de balk.

De Zweeds Rabat planken uit ons assortiment worden kunstmatig gedroogd voordat deze tot planken zijn gezaagd. Daardoor gaat het drogen gelijkmatiger en droogt een kwast niet veel langzamer op dan de rest van het hout. Dit zorgt ervoor dat de noesten niet snel uit het hout komen en de kans op scheuren een stuk kleiner wordt. Hierdoor ontstaat een hoogwaardig eindproduct.
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.

Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om deze reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Morgen helpen wij u weer graag!