Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Paalhouder verzinkt

Paalhouder verzinkt

De verzinkte paalhouder is een handig hulpmiddel voor het plaatsen van een schutting met houten palen (hout-houtschutting) waarbij de paal niet rechtstreeks de grond in kan met betonmortel. Deze is in twee uitvoeringen leverbaar:

- Met punt (deze kan de grond in geslagen worden)
- Zonder punt (deze kan met ankers aan bijvoorbeeld beton bevestigd worden)

Mega-Schutting plaatst zelf geen schuttingen met paalhouders, maar wanneer u materialen voor uw schutting bij ons bestelt denken we graag met u mee!
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Project foto's

Omschrijving

Paalhouder met punt:
Paalhouders met punt worden gebruikt als er rond de plaats van de schuttingpaal geen ruimte is om een gat te boren wat met betonmortel wordt vol gestort. Deze paalhouders kunnen dan in de grond geslagen worden en hoeven dan niet meer bijgestort te worden. Het is handig om de schuttingpaal eerst aan het ornament te bevestigen, zodat het makkelijker te zien is of de paalpunt recht de grond in gaat.
In de praktijk blijkt het erg lastig te zijn om de paalhouder recht de grond in te krijgen. Het is daarom goed om met een handgrondboor van 9x9 eerst het gat te boren. Daarna kan het gat volgestort worden met betonmortel, waarna de paalhouder (incl. vastgemaakte schuttingpaal!) in de mortel wordt gezet. Op deze manier is het makkelijker om de paal recht te plaatsen.

Paalhouder zonder punt:
De paalhouders zonder punt zijn heel geschikt om een houten schutting of hekwerk op steen of ijzer te monteren. Denk hierbij aan een stoep, grondkering, balkon enzovoort. De paalhouders zijn voorzien van 4 gaten waarmee de paalhouder aan de ondergrond wordt vastgezet. Bevestigingsmaterialen zijn hierbij niet inbegrepen, omdat dit afhankelijk is van de ondergrond.
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.