Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Zwart paalornament bol 7,1x7,1

Zwart paalornament bol 7,1x7,1

Het zwarte paalornament bol 7,1x7,1 is een mooi ornament om de palen van een Alex hekwerk of een houten schutting met palen van 7x7cm af te werken. Het paalornament heeft 2 gaatjes, en wordt geleverd met 2 zwarte schroefjes. Omdat de schuttingpalen meestal iets dunner zijn dan 7cm, kan het paalornament precies in het midden afgesteld worden met de twee schroefjes.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
€ 3,36
Incl. BTW
Ruime voorraad
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Artikelcode POM-BOL7-7Z
Materiaal Hout
Project foto's

Omschrijving

Het ornament beschermd de bovenkant van de schuttingpaal tegen het inregenen. De kopse kant van het hout is daar gevoelig voor, en het regenwater blijft daar op staan. Om dit te voorkomen is een paalornament een waardevolle toevoeging aan uw schutting of tuinhek.

De paalornamenten zijn zwart gepoedercoat, waardoor deze niet snel zullen roesten. De glanzende coating geeft het ornament een stijlvolle uitstraling.
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.

Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om deze reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Morgen helpen wij u weer graag!