Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Paalornament beton

Paalornament beton

De betonnen paalornamenten zijn dezelfde afwerkingsornamenten als die op de houtbeton-palen zijn ingegoten. Deze paalornamenten zijn dus losse puntjes die gebruikt kunnen worden om een vlakke of beschadigde paalkop van een nieuw ornamentje te voorzien. Het is belangrijk om deze rondom af te kitten tijdens de montage. Dit voorkomt dat er water onder kan komen wat ervoor zorgt dat bij vorst het ornamentje van de paal afgeperst kan worden.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Beton
Kleur Antraciet
Project foto's

Omschrijving

De ornamenten zijn in alle kleuren leverbaar in zowel piramide als bol vorm.

Let op: Deze paalornamenten zijn niet geschikt om een blokhutprofiel schutting (die altijd een vlakke paalkop heeft) af te werken. Door de werking van het blokhutprofiel kan bij nat weer het hout zo uitzetten dat het ornament van de paal afgeperst wordt. Montagekit is apart bij te bestellen in de webshop.
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.

Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om deze reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Morgen helpen wij u weer graag!