Levering binnen 5 werkdagen.
Afbeelding van Grenen paalornament

Grenen paalornament

Het grenen paalornament is een prachtig houten ornament om de schuttingpaal te beschermen tegen inwateren. Het ornament is leverbaar in de piramide vorm en de bol vorm. De montage is eenvoudig door een gat in de bovenkant van de schuttingpaal te boren (vlinderboor/speedboor maat 16), en daar het paalornament in te klemmen.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Naaldhout
Lengte 10 cm
Breedte 10 cm
Project foto's

Omschrijving

De paalornamenten zijn een mooie toevoeging aan de nieuwe schutting. Naast het feit dat een paalornament de levensduur van de schutting verlengt, ziet het er ook prachtig uit op de nieuwe schutting.

De montage van het ornament is ook zeer eenvoudig, door middel van een deuvel wat al in het paalornament is verwerkt. Na het boren van een gat van 16mm in de kop van de schuttingpaal, kan het paalornament met de deuvel in één beweging op de schuttingpaal gedrukt worden.

Na verloop van tijd zal de kleur wel vergrijzen, dit is te voorkomen door het ornament te beitsen met ademende beits. Doe dit pas na één jaar, om het impregneermiddel eerst uit het hout te laten dampen.
Levering en of montage

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.