Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Afdeklat douglas

Afdeklat douglas

Afdeklatten zijn onmisbaar voor een mooie afwerking van uw schutting. De afdeklat bedekt de kopse kant van de verticale schuttingpanelen, waardoor het uw schutting beschermt tegen het inwateren van de planken. Dit verlengt de levensduur van de schutting.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Douglas
Project foto's

Omschrijving

Naast dat de afdeklat ervoor zorgt dat de levensduur van de schutting wordt verlengd door middel van het afdekken van de schermen, zijn de afdeklatten ook een mooie toevoeging om de perfecte afwerking van uw schutting te realiseren.
De afdaklat heeft een strakke piramidevorm waardoor dit het geheel een moderne uitstraling geeft. Door deze piramidevorm loopt het water gelijk van de afdeklat af, waardoor het water niet op de afdeklat blijft staan. Dit zorgt weer voor een langere levensduur van de afdeklat.

Voor toog schermen (dit zijn schutting schermen met een half ronde bovenkant) worden de douglas afdeklatten niet meer geproduceerd, deze zijn dan ook uit het assortiment verwijderd. Als alternatief wordt er dan een schutting plank gebruikt. Deze wordt dan doormidden gezaagd, zodat er uit elke plank 2 latjes komen. Deze worden dan over het schutting scherm heen gebogen en vast geschroefd. Let er wel op dat deze afdeklat een ronde kant heeft (met de afgeronde hoeken), en een platte kant, waar de plank door midden is gezaagd. Dit heeft dan dezelfde levensduur verlengende werking als de normale afdeklatten, waardoor u nog langer plezier kunt beleven van uw schutting!
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.

Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om deze reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Morgen helpen wij u weer graag!