Hoveniers

  Bent u hovenier en plaatst u zelf regelmatig een schutting? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Lees hieronder wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u zelf als particulier uw schutting laten plaatsen door uw eigen hovenier? Dat is voor ons geen probleem, wij leveren graag de schuttingmaterialen. Mocht uw hovenier vragen hebben, dan kan hij met ons contact opnemen.

  Voordelen voor hoveniers:

  • Mega-Schutting heeft ruime ervaring en kennis die we graag delen met onze partners.
  • U hoeft zelf geen voorraad op te bouwen, omdat wij de meeste schuttingmaterialen binnen enkele werkdagen kunnen leveren.
  • Wij hebben bijna 1000 verschillende producten zoals poorten, schermen, palen, bevestigingsmaterialen en betonplaten.
  • Heeft u vragen tijdens het plaatsen van de door ons geleverde materialen, dan kunt u onze ervaren mensen om hulp of uitleg vragen. 
  • Voor vaste partners zijn wij ook buiten kantooruren bereikbaar.

  Schuttingmaterialen inkopen

  Door een grote omzetsnelheid en groot inkoopvolume kunnen wij scherpe prijzen hanteren zonder afbreuk te doen aan service of kwaliteit. Wij krijgen regelmatig nieuwe vaste afnemers die bij ons tegen de reguliere prijzen goedkoper inkopen doen dan bij de huidige leverancier met korting. Soms zijn dit zelfs producten van dezelfde fabrikant. Neemt u grotere hoeveelheden af, dan kunnen wij ook klantgebonden afspraken maken over productprijzen, het gebruik van onze ontwerptool en leveringsvoorwaarden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

  Uw klant wil een schutting kopen?

  Krijgt u vragen van uw bestaande klanten of u voor hen een schutting wil plaatsen die ze reeds samengesteld hebben met onze ontwerptool? Wij leveren graag de materialen. Deze kunnen we verzenden naar de klant, maar ook afleveren op uw bedrijfslocatie. Heeft u hierover vragen of aanvullende informatie, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

  Contactformulier hoveniers