Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland

Kapschuur

Een kapschuur is een overkapping, waarbij de voorkant open is en één of meerdere zijwanden en de achterwand gesloten zijn. Traditionele kapschuren worden gekenmerkt door een dak wat aan de achterzijde schuiner doorloopt dan de voorkant zodat je een meer ruimtelijk gevoel krijgt.

De kapschuren van Mega-Schutting zijn gemaakt van douglas hout. We hebben verschillende type kapschuren van de merken Toplawood en YARD Outdoor. Zo is de kapschuur van Toplawood de type “Stockholm” uitgevoerd met extra dikke staanders van 14,5 centimeter en bevat de constructie pen-en-gat en zwaluwstaartverbindingen. Bent u juist op zoek naar een instapmodel dan is de type kapschuur “Grandiose” van YARD Outdoor een goed en mooi alternatief.

Mega-Schutting heeft de kapschuren voor een fantastische zithoek. En wat denkt u van een bartafel of buitenkeuken om samen met vrienden of familie te kunnen genieten van uw tuin.

Door een kapschuur van Mega-Schutting kunt u vaker en langer buiten zitten, omdat je beschut zit tegen de regen en de zon. Alle type kapschuren uit ons assortiment zijn geschikt te maken om (deels) als opbergruimte gebruikt te worden. De kapschuren zijn ook in grote afmetingen verkrijgbaar voor bijvoorbeeld het overdekken van uw auto.

Kom langs in onze showroom om de verschillende type kapschuren te bekijken. Samen met u maken we dan ook een vrijblijvende 3D ontwerp.
Kapschuur