Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland

Nieuwe schutting plaatsen in Hellum

Wilt u een nieuwe schutting laten plaatsen in uw woonplaats Hellum. Dan bent u bij Mega-Schutting aan het juiste adres.

De woonplaats Hellum behoort (oorspronkelijk) tot de de gemeente Midden-Groningen en bestaat uit ongeveer 60898 inwoners.

Mega-Schutting levert al jaren hout-beton schuttingen bij u in de provincie Groningen. Leuk weetje in bijna 58% van alle 195 plaatsen in de provincie Groningen zijn we weleens geweest.

Uw voordelen

  • Hout-beton heeft lange levensduur
  • Beton schutting is onderhoudsvriendelijk
  • Ruime keuze in houtsoorten
  • Ruime keuze tuinpoorten
  • Leverbaar in verschillende motieven en betonkleuren

Soorten schuttingen

Net zoals op andere plaatsen in Nederland leveren we ook in Hellum verschillende soorten schuttingen. Een kenmerkende en veel verkochte schutting (58%) is de hout-beton schutting. Een hout-beton schutting bestaat uit een houten tuinscherm tussen 2 betonpalen en aan de onderkant ook een betonplaat. Zo komt het hout niet in aanraking met de grond waardoor houtrot voorkomen wordt.

Bij ongeveer 83% wordt een hout-beton schutting uitgebreid met een houten afdeklat waardoor ook de bovenkant van het tuinscherm beschermd is voor water en neerslag.


Een groot deel van de woningen met een tuin hebben dus ook nog een volledige houten schutting, of juist volledig beton. Er zijn ook mensen die bewust kiezen om geen schutting te plaatsen maar een natuurlijke erfafscheiding met bijvoorbeeld een heg of bomen. Zeker niet minder mooi maar geeft wel de nodige extra inspanning om uw tuin te onderhouden.

Mogen wij binnenkort Hellum opvrolijken met een mooie hout en of beton schutting?

Gemonteerde schuttingen in Hellum

En omgeving

Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om deze reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Morgen helpen wij u weer graag!