Levering binnen 5 werkdagen.
Afbeelding van Grenen sluitlatten

Grenen sluitlatten

Een set (2 stuks) grenen sluitlatten is bedoeld voor het wegwerken van het L-beslag van een grenen tuinscherm of de niet-volle zijde van het tuinscherm vol te laten ogen. Sluitlatten worden niet vaak toegepast, maar kan zeker een mooie toevoeging zijn!
kenmerken - uitgebreide omschrijving
€ 8,54
Incl. BTW
Ruime voorraad
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Artikelcode SLUITNA
Materiaal Hout
Houtsoort Naaldhout
Project foto's

Omschrijving

Een schuttingscherm heeft een volle zijde en een niet-volle zijde. De schermen worden meestal (let op! dus niet altijd) op de niet-volle zijde gemonteerd aan het L-beslag. Over het L-beslag kan dan een sluitlat worden gemonteerd, waardoor dit niet meer zichtbaar is.

Bijkomend voordeel is dat de niet-volle zijde van het tuinscherm vol oogt na de montage van de sluitlatten. Voor het vol ogen van het tuinscherm maakt het niet uit aan welke zijde van het scherm het L-beslag is gemonteerd.

De sluitlatten worden uit dezelfde schuttingplanken gezaagd, als de planken die worden gebruikt bij de montage van een naaldhout geïmpregneerd tuinscherm. Dit is dus ook van vurenhout of grenenhout.

Het kan voorkomen dat de plankafstand tussen de verschillende planken en tussen de laatste plank en de sluitlat wat afwijkt.

De sluitlatten uit ons assortiment zijn gemaakt voor de maat 21-planks bij verticale schermen en 22 planks bij horizontale schermen. Voor sluitlatten voor afwijkende plankdichtheid kunt u contact met ons opnemen!
Levering en of montage

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.