Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Caballero Wood® sluitlatten set (2 stuks)

Caballero Wood® sluitlatten set (2 stuks)

Sluitlatten van Caballero Wood zijn bedoeld om een schutting die is voorzien van Caballero Wood schermen af te werken. De sluitlatten of beugellatten worden gemonteerd na de montage van het L-beslag. De sluitlatten vallen dan over het L-beslag heen.

Let op: de montage van een Caballero Wood sluitlat is alleen mogelijk als het L-beslag aan de niet-volle kant van het schuttingscherm wordt gemonteerd. Let daar goed op bij de montage van uw schuttingschermen.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
€ 10,81
Incl. BTW
Ruime voorraad
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Artikelcode SLUITCA
Materiaal Hout
Houtsoort Caballero Wood®
Project foto's

Omschrijving

De sluitlatten kunnen iets bol gaan staan als deze over het L-beslag worden gemonteerd. Dat komt omdat de L-beslag een paar millimeter uitsteekt buiten het hout. Bij het aantrekken van de schroef zal de beugellat dan een klein beetje over het L-beslag heen kromtrekken. Dit is niet zo heel goed zichtbaar, en kan opgelost worden door de schroeven iets minder strak aan te trekken. Dit heeft dan wel als nadeel dat er een kleine kier te zien is.

De Caballero Wood sluitlatten worden gezaagd uit schuttingplanken van Caballero Wood. Daardoor zien deze sluitlatten er hetzelfde uit als de rest van het scherm. Door het zagen van de sluitlatten uit de planken, hebben deze maar één afgeronde hoek. Monteer de sluitlat met de afgezaagde kant tegen de schuttingpaal, en met de afgeronde hoek richting het tuinscherm.

Schuttingschermen worden niet standaard voorzien van sluitlatten, deze dient u apart bij te bestellen. In de ontwerptool is het ook niet mogelijk om de sluitlatten te selecteren. Indien u deze sluitlatten wenst, kunt u dit aangeven bij uw offerte aanvraag of bestelling.
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.

Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om deze reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Morgen helpen wij u weer graag!