Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Caballero Wood® plank

Caballero Wood® plank

De Caballero Wood plank is de basis van alle schuttingschermen en poorten (uitgezonderd blokhutprofielschermen). De planken hebben een kopmaat van 140mm x 16 mm. Vraag voor de volle pakketten naar de prijzen of vraag de prijslijst aan.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Caballero Wood®
Lengte 180 cm
Project foto's

Omschrijving

De Caballero Wood planken zijn in verschillende lengtes leverbaar. De standaardmaten zijn 180 cm, 195 cm en 400 cm. Op aanvraag zijn alle onderliggende maten leverbaar, deze kunnen voor u worden gezaagd. Hierin is van alles mogelijk. Neem contact met ons op om uw wensen door te spreken en een offerte op maat te ontvangen.

Let op: Planken van 180 cm zijn in werkelijkheid 179,5 cm. Dit zorgt ervoor dat de tuinschermen die van deze prachtige planken gemaakt worden beter tussen de betonpalen passen bij een hout-beton combinatie. Er zijn ook hout-beton combinaties van andere fabrikanten waarbij de schermen wel 180 cm kunnen zijn. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Een vol pakket planken bestaat uit 192 planken. In een pakket Caballero Wood planken is er per twee planken een tussenlat tussen de planken ingevoegd, zodat de stoffen die voor het verduurzamen van het hout nodig zijn goed in het hout kunnen trekken.

Op aanvraag kunnen er snel volle trailers van deze planken worden geleverd. Dit kan handig zijn als u de schermen zelf wilt schroeven.

De planken zijn glad afgewerkt en alle vier de hoeken zijn rond afgewerkt. Het hout is terug gedroogd vóórdat het is geschaafd. Dit zorgt voor een mooie gladde afwerking, die kenmerkend is voor Caballero Wood.
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.