Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Zwart tuinscherm toog horizontaal

Zwart tuinscherm toog horizontaal

Het zwarte toog scherm horizontaal is een zeer uniek scherm. Het scherm kan worden voorzien van een platte afdeklat die mooi mee vormt met de ronding van het scherm. De standaard maat van het scherm is 22 planks (19+3).
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Naaldhout (zwart)
Model Horizontale planken
Dikte 5 cm
Vorm Toog
Project foto's

Omschrijving

De maat 22-planks is uitgaande van een scherm van 180 cm hoog. Bij een lagere uitvoering zal het daadwerkelijke aantal planken uiteraard minder zijn. De naam 22-planks blijft dan wel gewoon van toepassing.

Een horizontaal toogscherm is erg onbekend, waardoor het zeker niet standaard genoemd kan worden. Wilt u echt iets anders als anders, is dit scherm misschien wat voor u!

Let op: De zwarte kleur zal na verloop van tijd minder mooi worden. Als u het scherm de originele zwarte kleur wilt laten behouden, dient dit elk jaar opnieuw behandeld te worden. De beits hiervoor is leverbaar in onze webshop.
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.

Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om deze reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Morgen helpen wij u weer graag!