Levering binnen 5 werkdagen.
Afbeelding van Grenen toog horizontaal

Grenen toog horizontaal

Een horizontaal Grenen toogscherm is een relatief onbekend product. De horizontale ligging van de planken zorgt ervoor dat de tuin ruimtelijker oogt, terwijl de toog vorm een klassieke uitstraling geeft aan de tuin.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Naaldhout
Model Horizontale planken
Dikte 4,80 cm
Vorm Toog
Project foto's

Omschrijving

De standaard maat voor de toogschermen is 22-planks (19+2). Dit houd in dat het scherm aan de volle zijde 10 planken heeft, en aan de niet-volle zijde 9 planken.

Let op: deze maatvoering is berekend met een scherm van 180x180cm. Bij een horizontaal scherm zal het scherm uiteraard uit minder planken bestaan als het een lager scherm is.
Het horizontale toogscherm kan afgewerkt worden met een afdeklat die geschikt is voor toogschermen. Dit is een platte afdeklat die met de ronding van het toogscherm mee gebogen kan worden.

Het kan voorkomen dat de horizontale lijnen van de verschillende schermen niet helemaal in lijn staan. Dit is helaas niet te voorkomen en valt ook niet onder garantie.

Het Grenen hout zal na verloop van tijd (ca. 1 á 2 jaar) gaan vergrijzen. Om dit tegen te gaan kan de schutting gebeitst worden. Doe dit pas na één jaar zodat het impregneermiddel de tijd heeft om uit het hout te dampen.
Levering en of montage

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.