Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Douglas tuinscherm toog verticaal

Douglas tuinscherm toog verticaal

Het verticale douglas toogscherm is een klassiek scherm wat in het verleden veel is gemonteerd in houten schuttingen. Tegenwoordig worden deze schermen vooral nog toegepast in hout-beton schuttingen. De standaard plankdichtheid is 21-planks.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Douglas
Model Verticale planken
Dikte 5 cm
Vorm Toog
Project foto's

Omschrijving

De toogvorm wordt gemaakt door van een recht scherm een toog te zagen van 10 cm. Omdat het toogscherm aan de uiteinden 10 cm korter is dan een recht scherm, moet het scherm bij montage in een hout-beton schutting 10 cm hoger gezet worden dan een recht scherm. Hiervoor zijn er vulblokjes leverbaar die onder de betonplaat geplaatst kunnen worden zodat het geheel 10 cm omhoog komt.

Als afwerking aan de bovenkant werd altijd een platte afdeklat gemonteerd die geschikt was voor toog schermen. Helaas worden deze afdeklatten voor douglas toogschermen niet meer geproduceerd. Om deze reden kan Mega-Schutting deze niet meer leveren.

Omdat douglas hout ook zal vergrijzen zal het zijn mooi roze kleur niet blijven houden. Om het vergrijzen tegen te gaan kan het scherm worden behandeld met douglas beits uit onze webshop.
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.

Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om deze reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Morgen helpen wij u weer graag!