Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Douglas tuinscherm toog horizontaal

Douglas tuinscherm toog horizontaal

Het horizontale douglas toogscherm is een uniek scherm. De toog loopt 10 cm af naar de beide zijkanten van het scherm. De horizontale ligging van de schermen zorgt voor een ruimtelijker ogende tuin. De toog vorm geeft het scherm een klassieke uitstraling. De standaard plankdichtheid is 22-planks (19+3).
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Douglas
Model Horizontale planken
Dikte 5 cm
Vorm Toog
Project foto's

Omschrijving

De plankdichtheid is gebaseerd op een tuinscherm van 180 cm hoog. Omdat het een horizontaal scherm betreft, zal dit bij lagere schermen uiteraard minder planken bevatten. De benaming van de schermen blijft wel 22-planks.

De toogschermen kunnen afgewerkt worden met een afdeklat voor toog. Omdat deze niet meer worden geproduceerd, kan Mega-Schutting deze niet meer leveren. Een alternatief is het monteren van een imitatie afdeklat, dit is een schuttingplank die door de helft is gezaagd.

Bij horizontale schermen kan het voorkomen dat de lijnen van de verschillende schermen niet helemaal gelijk lopen. Dit is niet te voorkomen en valt ook niet onder garantie.

Het douglas hout zal na enkele maanden gaan vergrijzen. Om dit tegen te gaan kan de schutting gebeitst worden met douglas beits. Dit is te bestellen in onze webshop.
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.

Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om deze reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Morgen helpen wij u weer graag!