Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Caballero Wood® toog horizontaal

Caballero Wood® toog horizontaal

Horizontale tuinschermen van Caballero Wood met een toog vorm eraan zijn ook horizontaal leverbaar. Dit is een unieke combinatie die weinig wordt toegepast. Het is een combinatie van de klassieke horizontale toogschermen in een modern jasje van Caballero Wood.

Met een standaard plankdichtheid van 22-planks geeft dit scherm de privacy die u wenst maar toch is het ook niet winddicht. De kopmaat van de planken is 140x16 mm.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Caballero Wood®
Model Horizontale planken
Vorm Toog
Project foto's

Omschrijving

De toog vorm aan een horizontaal scherm wordt gemaakt aan een recht scherm. De toog schermen zijn aan de buitenkanten 10 cm korter dan een recht scherm.

Om die reden is het wel belangrijk om bij de montage in een hout-beton schutting de betonplaat 10 cm hoger in de sponning te plaatsen. Dit kan door middel van speciale vulblokjes die daarvoor zijn gemaakt. Wat ook een optie is, is om een betonplaat van 36 cm in de hout-beton schutting te plaatsen, dan is dit probleem gelijk opgelost. Het middelste deel van de toog vorm steekt dan ca. 10 cm boven de betonpalen uit.

Een afdeklat voor toog schermen is voor Caballero Wood helaas niet leverbaar. Als alternatief kunnen er imitatie afdeklatten op de toogschermen geplaatst worden. De imitatie afdeklat bestaat uit een halve schuttingplank van 183 cm lang. Omdat dit een gezaagde plank is heeft deze maar aan één kant een afgeronde hoek.

Bij horizontale (toog) schermen kan het zijn dat niet bij alle schermen de planken exact in dezelfde lijn zijn geschroefd. Bij horizontale schermen is een kleine afwijking helaas al goed zichtbaar. Het is goed om daar wel rekening mee te houden bij het bestellen van een horizontaal scherm.

Horizontale schermen zijn wel wat inbraakgevoeliger dan verticale schermen, omdat die makkelijker te beklimmen zijn. Dit kan in sommige gevallen als nadelig worden gezien.

Een horizontaal tuinscherm van Caballero Wood is voor verschillende toepassingen geschikt en zal een mooi resultaat geven waar u jarenlang plezier van zult hebben!
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.

Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om deze reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Morgen helpen wij u weer graag!