Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Zwart tuinscherm schuin verticaal

Zwart tuinscherm schuin verticaal

Het zwarte schuine scherm verticaal is een mooi schuin scherm wat een leuke toevoeging is aan een zwarte schutting met verticale planken. De standaard maat is 21 planks (19+2) en kan worden voorzien van een mooie afdeklat in piramidevorm.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Naaldhout (zwart)
Model Verticale planken
Dikte 5 cm
Vorm Schuin aflopend
Project foto's

Omschrijving

In verschillende situaties kan er voor een schuin scherm worden gekozen. Denk hierbij aan een schuin scherm aan het einde van de schutting, bijvoorbeeld aan de kant van het water. Het schuine scherm wordt ook regelmatig gebruikt bij de overgang van een hoge schutting in de achtertuin naar een lage schutting in de voortuin. Deze overgang kan ook zonder schuin scherm, maar met een schuin scherm is de overgang mooier.

De schuine schermen zijn zowel links als rechts hoog leverbaar. Dit houdt in dat de volle kant van het scherm (10 planken bij een 21-planks scherm) aan de linkse zijde of aan de rechtse zijde hoog is uitgevoerd. Dit bepaalt uiteindelijk aan welke kant van de schutting het montagemateriaal wordt bevestigd.

In het geval van twee schuine schermen achter elkaar, is het dus van belang dat er een rechts hoog en een links hoog scherm gebruikt wordt.

Let op: De zwarte kleur blijft niet altijd mooi. Na enige tijd gaat de kleur veranderen. Om dit te voorkomen is een jaarlijkse behandeling aan te raden. Hiervoor is beits beschikbaar in onze webshop.
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.

Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om deze reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Morgen helpen wij u weer graag!