Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Zwart tuinscherm schuin horizontaal

Zwart tuinscherm schuin horizontaal

Een zwart horizontaal tuinscherm is een mooie uitbreiding voor uw horizontale schutting! Het zorgt voor een leuke onderbreking van een strakke hoge schutting, of is een mooie overgang van een hoge naar een lage schutting. De standaard maat is 22-planks (19+3).
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Naaldhout (zwart)
Model Horizontale planken
Dikte 5 cm
Vorm Schuin aflopend
Project foto's

Omschrijving

22-planks is gerekend met een hoogte van 180 cm. Bij een lager scherm zijn dit uiteraard minder planken, maar de naam 22-planks wordt daarvoor wel gebruikt.

Een schuin scherm kan een leuke aanvulling zijn voor de schutting op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan de overgang van de achtertuin naar de voortuin. Er kan met schuine schermen ook een leuke praatplek gemaakt worden naar de buren toe. Dit kan door midden in de schutting een laag scherm te plaatsen met twee schuine schermen aan beide kanten.

Om twee schuine horizontale tuinschermen gespiegeld ten opzichte van elkaar in een schutting te monteren is het belangrijk dat deze twee zwarte tuinschermen ook gespiegeld geleverd worden. Dit is mogelijk door een links hoog en een rechts hoog tuinscherm te bestellen. Of een tuinscherm links hoog of rechts hoog is, kunt u bepalen door voor de volle zijde van het tuinscherm te gaan staan. De volle zijde van het tuinscherm heeft één plank meer dan de niet-volle zijde van het scherm. Is het tuinscherm aan de volle zijde aan de linkse kant het hoogst, dan is het tuinscherm links hoog. Is het tuinscherm aan de rechtse kant het hoogst, dan is het tuinscherm rechts hoog.

Let op: De zwarte kleur zal na verloop van tijd minder mooi worden. Om dit te corrigeren hebben we zwarte beits in ons assortiment. Om de schutting de originele zwarte kleur te laten behouden dient de schutting elk jaar behandeld te worden.
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.

Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om deze reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Morgen helpen wij u weer graag!