Levering binnen 5 werkdagen.
Afbeelding van Grenen horizontaal schuin

Grenen horizontaal schuin

Een Grenen schuin horizontaal scherm is een uniek scherm wat je maar weinig ziet. Het breekt de strakke lijnen in de tuin. De schuine lijn loopt over de hele breedte van het scherm. Standaard heeft het scherm een plankdichtheid van 22-planks.
Let op: 22-planks is gerekend vanuit een scherm van 180x180cm. Bij een lager scherm zitten er uiteraard ook minder planken op een scherm.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Naaldhout
Model Horizontale planken
Dikte 4,80 cm
Vorm Schuin aflopend
Project foto's

Omschrijving

De horizontale lijnen van schuine schermen kunnen wel wat afwijken van elkaar. Dit is helaas niet te voorkomen. Houdt hier dan ook wel rekening mee bij de bestelling van horizontale schermen.

Horizontale schermen kunnen wel wat inbraakgevoeliger zijn dan verticale schermen omdat ze makkelijker te beklimmen zijn.

Schuine schermen worden wel gebruikt om een gezellig hoekje te maken. Een schutting kan bijv. hoog beginnen en hoog eindigen, met in het midden een laag stukje met 2 schuine schermen. Dit levert dan een leuke plek op met uitzicht buiten uw tuin. Als uw tuin aan het water ligt, is het ook leuk om met een schuin scherm naar het water toe de schutting te laten eindigen.

Als meerdere schuine Grenen schermen gespiegeld in één schutting staan, is het nodig om zowel een links hoog scherm te plaatsen als een rechts hoog scherm. Het verschil tussen deze twee wordt bepaald door aan de volle zijde van een scherm te bepalen of de linkse of de rechtste kant van het scherm hoog is.
Levering en of montage

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.