Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Douglas tuinscherm schuin verticaal

Douglas tuinscherm schuin verticaal

Het verticale douglas tuinscherm schuin is een speciaal scherm. Het geeft een speels effect aan de schutting. Het schuine deel heeft geen hoek, en loopt over de hele breedte naar beneden. De schermen hebben standaard een plank dichtheid van 21-planks. Schuine schermen hebben verschillende voordelen, zoals het creëren van een beter uitzicht.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Douglas
Model Verticale planken
Dikte 5 cm
Vorm Schuin aflopend
Project foto's

Omschrijving

Douglas schuine schermen verticaal worden wel geplaatst om een leuke ‘’praatplek’’ te maken naar de buren toe. Een leuk voorbeeld is een schutting die eerst hoog begint, dan schuin naar beneden loopt, en even later weer terug omhoog loopt. Het wordt ook wel gebruikt bij tuinen aan een waterkant. Het geeft dan ook een leuk effect om het laatste scherm schuin naar beneden te laten lopen.

Een douglas schuin scherm verticaal is in twee uitvoeringen leverbaar (de verschillende maten niet mee gerekend), ‘’volle zijde links hoog’’ en ‘’volle zijde rechts hoog’’. Met links hoog bedoelen we dat een scherm aan de volle zijde (de zijde met de meest planken) aan de linkse kant hoog is. Een scherm rechts hoog heeft uiteraard aan de volle zijde het hoogste deel aan de rechtse kant.

Als een schutting schuin naar beneden loopt en daarna weer schuin naar boven, is het nodig om een links hoog scherm én een rechts hoog scherm te monteren.

Haarscheurtjes en barstjes komen snel in douglas hout. Dit hoort bij het houtsoort en heeft geen invloed op de kwaliteit. Het versterkt de natuurlijke uitstraling van het hout.

De douglas schermen zijn onbehandeld en worden na verloop van tijd grijs. Om dit te voorkomen kan de schutting behandeld worden met beits, wat te bestellen is in onze webshop. De schermen kunnen met beits voor lange tijd de mooie kleur behouden. Als u de schermen mooi laat vergrijzen, zal dit overigens ook een prachtige schutting opleveren waar u lang plezier van kunt beleven!
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.