Levering binnen 4 werkdagen in heel Nederland

Douglas tuinscherm schuin verticaal

Het verticale douglas tuinscherm schuin is een speciaal scherm. Het geeft een speels effect aan de schutting. Het schuine deel heeft geen hoek, en loopt over de hele breedte naar beneden. De schermen hebben een plank dichtheid van 22-planks. Let op: dat is gerekend vanaf een scherm van 180x180cm. Bij lagere schermen zitten er uiteraard ook minder planken op een scherm.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Douglas
Model Verticale planken
Dikte 5 cm
Vorm Schuin aflopend
Project foto's

Omschrijving

Douglas schuine schermen horizontaal worden wel geplaatst om een leuke ‘’praatplek’’ te maken naar de buren toe. Een leuk voorbeeld is een schutting die eerst hoog begint, dan schuin naar beneden loopt, en even later weer terug omhoog loopt. Het wordt ook wel gebruikt bij tuinen aan een waterkant. Het geeft dan ook een leuk effect om het laatste scherm schuin naar beneden te laten lopen.

Haarscheurtjes en barstjes komen snel in douglas hout. Dit hoort bij het houtsoort en heeft geen invloed op de kwaliteit. Het versterkt de natuurlijke uitstraling van het hout.

De douglas schermen zijn onbehandeld en worden na verloop van tijd grijs. Om dit te voorkomen kan de schutting behandeld worden met beits, wat te bestellen is in onze webshop. De schermen kunnen met beits voor lange tijd de mooie kleur behouden. Als u de schermen mooi laat vergrijzen, zal dit overigens ook een prachtige schutting opleveren waar u lang plezier van kunt beleven!
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 2 tot 4 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Leveringskosten worden berekend in de winkelwagen.