Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Caballero Wood® schuin verticaal

Caballero Wood® schuin verticaal

Het schuine Caballero Wood tuinscherm is een prachtig schuttingscherm voor een schutting die uit verschillende hoogtes bestaat. De meest gangbare uitvoering is 21-planks. De schermen zijn leverbaar voor standaard hout-beton schuttingen en semi-luxe hout-beton schuttingen en houten schuttingen. Voor een luxe schutting zijn deze schermen niet geschikt.

De planken van het Caballero Wood zijn gezaagd uit naaldhout. Dit kan zowel grenen als vurenhout zijn.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Caballero Wood®
Model Verticale planken
Vorm Schuin aflopend
Project foto's

Omschrijving

Voor verschillende toepassingen zijn de verticale Caballero Wood schermen geschikt. In de meeste gevallen wordt een schuin scherm in één van de laatste drie schermen van een schutting geplaatst. Vaak is dit in een voortuin, bij de waterkant of bij een overgang in de tuin.

Een Caballero Wood schutting in het algemeen heeft verschillende functies. Behalve dat een Caballero Wood schutting er heel mooi uitziet, is het aangeven van de erfafscheiding een van de belangrijkste functies van de schutting. Maar dat betekent niet dat een schutting altijd voor maximale privacy moet zorgen. Daarom wordt er in veel situaties gekozen om een beperkt deel van de erfafscheiding met de buren uit te voeren in een hoge schutting, en een ander deel uit te voeren in een lage schutting. Dit zorgt ervoor dat het mogelijk blijft om even een praatje te maken met de buren.

Deze praatplekjes zijn vaak in het midden van de schutting. Om hier de schutting op aan te passen is het ook wenselijk dat de middelste schermen lager zijn. Bij een verticale schutting zijn de verticale schuine schermen heel geschikt om deze overgang van hoog naar laag vorm te geven. Dat komt omdat de schuine schermen er voor zorgen dat de overgang van hoog naar laag niet hoekig is.

Het Caballero Wood schuin verticale tuinscherm is ook veel gebruikt bij een schutting die aan de waterkant eindigt. Vaak is een tuin die aan de waterkant eindigt wat aflopend. Het is dan mooi dat de schutting zelf aan de waterkant ook schuin afloopt. Vooral als er ook nog een vlonder achter in de tuin is aangelegd, maakt een schuin verticaal tuinscherm dit plaatje helemaal af.
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.

Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om deze reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Morgen helpen wij u weer graag!