Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Nobifix horizontaal

Nobifix horizontaal

Nobifix horizontaal tuinscherm is geweldig om uw tuin een mooi en ruimtelijk beeld te geven. De standaard plankdichtheid is 22-planks, waarbij de ene kant uit 10 planken bestaat en de andere kant uit 9 planken.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Nobifix
Model Horizontale planken
Vorm Recht
Project foto's

Omschrijving

Nobifix tuinscherm met horizontale planken is een geweldig product om uw tuin een mooi en ruimtelijk beeld te geven. De standaard plankdichtheid is 22-planks, waarbij de ene kant uit 10 planken bestaat en de andere kant uit 9 planken.

Het Nobifix hout is een nieuw product op de Nederlandse markt. Dit is tevens geen nieuwe houtsoort, maar een nieuwe innovatieve technologie waarmee Europees naaldhout wordt verduurzaamd. Dit naaldhout komt uit duurzame beheerde bossen en wordt op natuurlijke wijze verduurzaamd. De levensduur van het Nobifix hout is ongeveer 20 jaar. Dit is ongeveer even lang als tropisch hardhout. Daarnaast is het Nobifix hout ook nog eens een stuk voordeliger.
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.

Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om deze reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Morgen helpen wij u weer graag!