Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Hardhout verticaal

Hardhout verticaal

De verticale hardhout schermen zijn een van de duurzaamste schermen uit het assortiment. Het geeft de schutting een degelijke uitstraling. De verticale schermen hebben een standaard plankdichtheid van 21-planks (19+2).
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Hardhout
Model Verticale planken
Dikte 4,50 cm
Vorm Recht
Project foto's

Omschrijving

De verticale hardhouten schermen worden meestal verkocht in combinatie met een hout-beton schutting. Echter komt de hout-hout schutting met hardhouten palen ook regelmatig voor. De hardhouten schermen zijn ook erg mooi te combineren met de betonkirai palen en een taupe betonplaat eronder. Deze betonkirai palen hebben ook de twee v-groeven, net als een houten schuttingpaal.

Het is goed om er rekening mee te houden dat de hardhouten schermen de eerste periode nog hars loslaten. Dit komt er als glinsterende bolletjes uit. Deze zijn met koud weer eenvoudig te verwijderen met een bezem. Na verloop van tijd wordt dat steeds minder tot het helemaal stopt.

Het verticaal hardhouten scherm wordt vaak gecombineerd met een luxe hout-betonschutting. Deze wordt dan vaak uitgevoerd met graniet motief betonplaten en een afdekkap. Dit geeft de schutting een extra mooie uitstraling.

Door de lange levensduur kunt u van uw hardhouten schutting vele jaren plezier beleven!
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.