Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Douglas verticaal

Douglas verticaal

Verticale douglas schermen behoren tot de meest verkochte schermen uit het assortiment. Deze schermen zie je veel in de nieuwbouwwijken, waardoor het er herkenbaar uitziet. De standaard plankdichtheid van deze schermen is 21-planks (19+2).
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Douglas
Model Verticale planken
Dikte 5 cm
Vorm Recht
Project foto's

Omschrijving

De schermen worden meestal verkocht in combinatie met een hout-beton schutting. Douglas schermen worden het meest verkocht in de standaard variant, en in de luxe variant met een betonnen afdekkap. Een luxe schutting heeft twee betonplaten bovenop elkaar, wat in combinatie met de roze douglas schermen er heel mooi uit ziet.

De verticale schermen 180x180 worden machinaal geschroefd met een schroefrobot. Dit gebeurt in de fabriek. Dit zorgt ervoor dat de schroeven netjes verdeeld zijn over de planken.

Douglas hout is een harder houtsoort dan bijvoorbeeld grenen. Daarom heeft het hout wel de neiging om sneller barstjes en haarscheurtjes te vertonen. Dit hoort bij het product en heeft op de kwaliteit ook geen invloed. Het versterkt de natuurlijke uitstraling van het hout.

De verticale douglas schermen zijn onbehandeld, wat betekent dat deze vrij snel kunnen vergrijzen. Om dit tegen te gaan hebben we beits in het assortiment, deze is te bestellen via de webshop. Bij een goede behandeling van de schermen zullen deze lang hun mooie kleur kunnen behouden. Als u er voor kiest om de schermen mooi te laten vergrijzen, zal dit echter ook een prachtige schutting opleveren waar u lang plezier van kunt beleven!
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.

Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om deze reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Morgen helpen wij u weer graag!