Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Caballero Wood® horizontaal

Caballero Wood® horizontaal

Een horizontale schutting met Horizontale Caballero Wood tuinschermen is een prachtig alternatief voor een horizontale douglas schutting. Met een standaard plankdichtheid van 22 planken per scherm (gerekend bij een scherm van 180x180 cm) biedt dit tuinscherm ruimschoots privacy als u uw tuin wilt afschermen. Het horizontale tuinscherm heeft drie tussenliggers waardoor het erg stevig en stabiel is.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Caballero Wood®
Model Horizontale planken
Vorm Recht
Project foto's

Omschrijving

Horizontale Caballero Wood schermen kunnen in verschillende situaties worden gebruikt. Bij moderne nieuwbouwhuizen staat een horizontale schutting erg goed om de tuinen ruimtelijker te laten ogen. Hierbij kan uiteraard ook worden afgewisseld met andere soorten schermen, zoals gaasschermen.

Bij bestaande schuttingen zijn er in het verleden ook vaak horizontale schuttingen geplaatst. Vaak zijn dit dan houten palen waar lange planken op gespijkerd zijn. Na verloop van tijd zijn veel van deze palen gaan rotten, waarbij deze schuttingen veel zijn omgewaaid. Om toch dit horizontale karakter vast te houden, wordt er regelmatig voor gekozen om als alternatief een prachtige hout-beton combinatie te plaatsen. Deze wordt dan voorzien van horizontale tuinschermen.

Bij horizontale schermen zit er soms wat afwijking in de horizontale lijnen van de verschillende schermen onderling. Het is goed om hier rekening mee te houden. Als een schutting uit allemaal dezelfde schermen bestaat is dit meestal geen probleem. Bij combinaties van verschillende hoogtes schermen en schuine tuinschermen kan dit wel sneller voorkomen.

Horizontale Caballero Wood schermen hebben bij een standaard plankdichtheid (22 planks) een verschillend aantal planken per scherm. Dit lijkt wat verwarrend, maar komt doordat de plankdichtheid de afstand bepaald tussen de verschillende planken. Bij een horizontaal tuinscherm wat lager is dan de standaardmaat (180 cm hoog), zullen er dan ook minder planken op een scherm zitten. Bij verticale schermen is dit uiteraard niet van toepassing, omdat daar het aantal planken in de breedte geteld wordt. Bij horizontale schermen wordt wel altijd de benaming 22-planks gebruikt, ook bij lagere schermen.
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.

Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om deze reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Morgen helpen wij u weer graag!