Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Nobifix gaasscherm betonijzer

Nobifix gaasscherm betonijzer

Het Nobifix gaasscherm van betonijzer is gemaakt van verduurzaamd Europees hout en door de toegepaste verduurzaming is de verwachte levensduur van dit hout 20 jaar. De mazen van het betongaas hebben een afmeting van 10x10cm. Het betonijzer wordt geleverd in een houten kader van Nobifix.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Nobifix
Breedte 180 cm
Hoogte 180 cm
Vorm Gaasscherm
Project foto's

Omschrijving

Met de Nobifix betonijzer gaasschermen creëert u een mooie open doorkijk naar buiten uw tuin. Een gaasscherm wordt ook veel toegepast om klimop planten te verwerken tussen dichte schermen. Een bijkomend voordeel van de gaasschermen is dat het wind doorlaat zodat er minder druk op uw schutting komt.

Nobifix gaasschermen zijn duurzamer dan naaldhout gaasschermen en gaat even lang mee als tropisch hardhout gaasschermen. Daarom is betonijzeren Nobifix gaasscherm ook zo populair geworden.

De mazen van het betongaas hebben een afmeting van 10x10cm.

Het Nobifix gaasscherm krijgt zijn bruine kleur, doordat er een verduurzamingsmiddel is toegevoegd wat zich diep in het hout bevindt. Het verduurzamingsmiddel wordt onder grote druk in het hout gebracht, en zorgt ervoor dat het hout insect- en schimmelbestendig is en ook zeer onderhoudsvriendelijk is, doordat de schutting niet afgeeft. Hierdoor is ook de duurzaamheid van het hout uitstekend.

Doordat dit hout zo’n lange levensduur heeft, is het een uitstekend alternatief voor bijvoorbeeld tropisch hardhout. Het is ook goedkoper, omdat het hout wordt gewonnen in Europa. Nobifix hout gaat minimaal net zo lang mee als tropisch hardhout en je hoeft het hout ook niet te beitsen of te verven.
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.