Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Hardhout gaasscherm betonijzer

Hardhout gaasscherm betonijzer

Het hardhout gaasscherm betonijzer is een goede optie als u groen tegen uw schutting wilt laten groeien of als u de tuin ruimtelijker wilt laten ogen. De mazen in het gaasscherm zijn 10x10 cm.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Hardhout
Breedte 180 cm
Hoogte 180 cm
Vorm Gaasscherm
Project foto's

Omschrijving

De houten kaders die om het gaasscherm heen gebouwd zijn hebben de kopmaat 4,5 x 7,0 cm. Met deze dikte in combinatie met het houtsoort hardhout is dit een heel robuust en stevig gaasscherm. Op de bovenkant van het gaasscherm kan een afdeklat worden geplaatst. Het kan ook juist mooi zijn om op het gaasscherm geen afdeklat te plaatsen.

Voor tuinen in het buitengebied zijn de gaasschermen erg geschikt om de tuin af te schermen voor bijv. kinderen en huisdieren, terwijl het uitzicht nauwelijks minder wordt. Voor in stadstuinen is het plaatsen van gaasschermen juist een mooi alternatief om de tuin ruimtelijker te laten ogen.
Afhankelijk van uw situatie kan het mooi zijn om één deel van de tuin met gaasschermen uit te voeren, of om dit juist om en om te plaatsen met dichte schermen. In het geval van het om en om plaatsen van gaasschermen en dichte schermen kan het mooi zijn om met halve gaasschermen te werken. Dit kunt u zelf samenstellen in onze handige ontwerptool.
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.