Levering binnen 5 werkdagen.
Afbeelding van Grenen gaasscherm betonijzer

Grenen gaasscherm betonijzer

Voor wie graag een combinatie wil maken van een prachtige Grenen schutting en wat groen is het gaasscherm een goede optie! Met mazen van 10x10 cm is het een veelgebruikt gaasschermen om te laten begroeien met klimplanten.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Naaldhout
Breedte 180 cm
Hoogte 180 cm
Vorm Gaasscherm
Project foto's

Omschrijving

Om het gaasscherm heen is een stevig houten kader gebouwd, met de kopmaat 4,5 x 7,0 cm. Dit zorgt ervoor dat het een stevig gaasscherm is. Er kan een afdeklat aan de bovenkant van het gaasscherm worden bevestigd om het geheel af te maken. Afhankelijk van uw situatie kan het juist ook mooi zijn om geen afdeklatten op de gaasschermen te plaatsen.

Voor stadstuinen kunnen gaasschermen erg geschikt zijn om de tuin er ruimtelijker uit te laten zien. Voor tuinen in het buitengebied zijn gaasschermen juist weer erg geschikt om de tuin dicht te maken, waarbij het mooie uitzicht behouden blijft. Voor het binnenhouden van bijv. kinderen en huisdieren is dit dan een goede optie.

Het kan mooi zijn om één aangesloten deel van de schutting uit te voeren in gaasschermen, het kan ook mooi zijn om de gaasschermen om en om in de schutting te plaatsen. Dit is helemaal afhankelijk van uw specifieke situatie. Om dit zelf helemaal naar wens samen te stellen kunt u gebruik maken van onze online 2D ontwerptool.
Levering en of montage

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.