Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Douglas gaasscherm betonijzer

Douglas gaasscherm betonijzer

Het douglas gaasscherm betonijzer is een prachtig scherm om het groen in uw tuin ook een kans te geven! Ideaal voor het laten begroeien met klimop, of ander klimplanten. De mazen in het gaasscherm zijn 10x10cm.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Douglas
Breedte 180 cm
Hoogte 180 cm
Vorm Gaasscherm
Project foto's

Omschrijving

De houten kaders om het gaasscherm heen hebben de kopmaat 4,5 x 7,0 cm en geven het gaasscherm daarmee de stevigheid die het nodig heeft. De afdeklat kan ook op het gaasscherm gemonteerd worden. Het gaasscherm wordt gemonteerd met behulp van 4 L-beslag hoekjes.

De douglas gaasschermen zijn een mooie aanvulling voor stadstuinen waar door het gebruik van een gaasscherm de tuin veel ruimtelijker oogt. Het is ook een goede optie als u de tuin wilt afscheiden maar het uitzicht wilt behouden. Wat voor tuin u ook heeft, de gaasschermen geven een mooie afwisseling in het geheel van de schutting!
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.

Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om deze reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Morgen helpen wij u weer graag!