Levering binnen 5 werkdagen.
Afbeelding van Caballero Wood® gaasscherm betonijzer

Caballero Wood® gaasscherm betonijzer

Het Caballero Wood gaasscherm is in verschillende maten leverbaar, zie hiervoor het onderstaande overzicht. Met betongaas van 10x10 cm kan het goed gebruikt worden om beplanting tegen de schutting te laten groeien.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Caballero Wood®
Breedte 180 cm
Hoogte 180 cm
Vorm Gaasscherm
Project foto's

Omschrijving

Voor iedereen die graag een groene tuin wil of wat afwisseling is dit zeker een aanrader. Het gaasscherm kan zowel in een hout-beton schutting gebruikt worden als in een houten schutting.

Het Caballero Wood gaasscherm wordt door middel van L-beslag vast gezet aan houten of betonnen palen (afhankelijk van het type schutting welke u wilt plaatsen). Het maakt niet uit aan welke kant het L-beslag aan het gaasscherm wordt vastgemaakt.

De Caballero Wood gaasschermen zijn erg geschikt om een open doorkijk te maken naar buiten de tuin. Dit kan in verschillende situaties handig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een mooi natuurgebied naast de tuin of een mantelzorgwoning waar u beperkte privacy voor wilt hebben. Of u heeft gewoon gezellige buren waar u makkelijk een praatje mee wilt kunnen maken. Wat uw situatie ook is, een gaasscherm is altijd een doorbreking van strakke lijnen.

Het Caballero Wood gaasscherm is gemaakt voor montage in hout-beton schuttingen en houten schuttingen, waarbij een gaasscherm in plaats van een gewoon scherm wordt gemonteerd.

Voor een dichte schutting (schuttingen met blokhutprofielen) is een gaasscherm wat minder geschikt omdat deze niet de rabatpalen past. Toch is het wel mogelijk om een gaasscherm in een dichte schutting te plaatsen. Dit kan door speciale latjes op het gaasscherm te schroeven, waardoor het gaasscherm netjes in de betonpalen geschoven kan worden.

Let op! Blokhutprofielen hebben de eigenschap om te werken. Dit kan tot 2 cm zijn in de hoogte. Dat betekent dat wanneer er ook een gaasscherm in de schutting is verwerkt, de bovenlijn mogelijk niet netjes zal doorlopen. De werking van het hout zal ook per seizoen verschillen, omdat dit vooral afhankelijk is van het vochtgehalte en de temperatuur van de buitenlucht.

Het Caballero Wood zal na enige tijd van kleur gaan veranderen. Gelukkig is dat niet zo snel als bij douglas hout, maar toch blijft het niet altijd roze. Na een of twee jaar zult u zien dat het Caballero Wood grijs gaat worden. Om dit tegen te gaan kan het Caballero Wood gebeitst worden, maar hiermee kunnen we u helaas niet van dienst zijn. Het beste kunt u hiervoor naar een verfspecialist gaan. Het is wel verstandig om er minimaal één jaar mee te wachten, zodat de stoffen van het verduurzamen uit het hout kunnen dampen.
Levering en of montage

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.