Levering binnen 5 werkdagen.
Afbeelding van Bruin geïmpregneerd gaasscherm betonijzer

Bruin geïmpregneerd gaasscherm betonijzer

Het Bruin geïmpregneerde gaasscherm van betonijzer is gemaakt van verduurzaamd Europees hout en door de toegepaste verduurzaming is de verwachte levensduur van dit hout 15-25 jaar. De mazen van het betongaas hebben een afmeting van 10x10cm. Het betonijzer wordt geleverd in een houten kader van Bruin geïmpregneerd.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Naaldhout
Breedte 180 cm
Hoogte 180 cm
Vorm Gaasscherm
Project foto's

Omschrijving

Met het Bruin geïmpregneerd betonijzer gaasschermen creëert u een mooie open doorkijk naar buiten uw tuin. Een gaasscherm wordt ook veel toegepast om klimop planten te verwerken tussen dichte schermen. Een bijkomend voordeel van de gaasschermen is dat het wind doorlaat zodat er minder druk op uw schutting komt.

De mazen van het betongaas hebben een afmeting van 10x10cm.

Het Bruin geïmpregneerde gaasscherm krijgt zijn bruine kleur, doordat er een verduurzamingsmiddel is toegevoegd wat zich diep in het hout bevindt. Het verduurzamingsmiddel wordt onder grote druk in het hout gebracht, en zorgt ervoor dat het hout insect- en schimmelbestendig is en ook zeer onderhoudsvriendelijk is, doordat de schutting niet afgeeft. Hierdoor is ook de duurzaamheid van het hout uitstekend.

Doordat dit hout zo’n lange levensduur heeft, is het een uitstekend alternatief voor bijvoorbeeld tropisch hardhout. Het is ook goedkoper, omdat het hout wordt gewonnen in Europa. Bruin geïmpregneerd hout gaat minimaal net zo lang mee als tropisch hardhout en je hoeft het hout ook niet te beitsen of te verven.
Levering en of montage

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.