Levering binnen 5 werkdagen.
Afbeelding van Zwart combi scherm

Zwart combi scherm

Een zwart tuinscherm combi is een prachtig tuinscherm wat een open schutting en een dichte schutting goed weet te combineren. Het combi scherm bestaat uit een zwart standaard schutting scherm en een zwart gaasscherm (losstaand van elkaar). De mazen van het zwarte gaasscherm zijn 10x10 cm.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Naaldhout (zwart)
Model Verticale planken
Aantal planks 21/22
Gewicht 35 KG
Breedte 180 cm
Dikte 4,80 cm
Hoogte 180 cm
Vorm Recht
Project foto's

Omschrijving

Om een zwart combi scherm te kunnen monteren, is het nodig om vier gaten in de betonpalen te boren. Het L-beslag wordt vastgezet met pluggen en schroeven, welke worden meegeleverd. Let op dat er in de palen niet te ver wordt geboord omdat er dan kan er een stukje beton uit de achterkant kan breken.

Het zwarte combi scherm is een goede oplossing voor iemand die een dichte schutting zoekt, en toch uitzicht wil behouden. Huisdieren kunnen hier niet snel overheen springen, terwijl het uitzicht nagenoeg ongehinderd blijft.

Voor montage in een houten schutting en voor montage in een hout-beton schutting is het combi scherm allebei geschikt.

Let op: De zwarte kleur zal na verloop van tijd minder mooi worden. Om de kleur helemaal goed te houden, is het aan te raden om de schutting elk jaar opnieuw te behandelen met zwarte beits. Deze kunt u bestellen via de webshop.
Levering en of montage

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.