Levering binnen 5 werkdagen.
Afbeelding van Grenen combi scherm

Grenen combi scherm

Het Grenen combi scherm is een mooie oplossing om een Grenen schutting half open te maken. Een combi scherm bestaat uit een standaard tuinscherm en een gaasscherm. Beide delen worden los van elkaar geleverd en worden bij de montage van de schutting boven elkaar gemonteerd. Het naaldhout wat hiervoor gebruikt wordt, is vurenhout of grenenhout.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Naaldhout
Model Verticale planken
Aantal planks 21/22
Gewicht 35 KG
Breedte 180 cm
Dikte 4,80 cm
Hoogte 180 cm
Vorm Recht
Project foto's

Omschrijving

Een Grenen combi scherm heeft meer bevestigingspunten dan een standaard tuinscherm waardoor er nog vier gaten bijgeboord moeten worden in de betonpalen. Zorg dat deze gaten niet te diep geboord worden, omdat er anders een stukje beton uit de achterkant van de betonpaal kan breken.

Het voordeel van combi scherm is dat een tuin er minder gesloten uit ziet, terwijl er toch nog veel privacy overblijft. Combi schermen worden veel gebruikt tussen twee buren in, waarbij makkelijk een praatje kan worden gemaakt.

Grenen combi schermen worden voornamelijk toegepast in hout-betonschuttingen, al komt het ook voor in houten schuttingen. In tegenstelling tot gaasschermen die van onder tot boven open zijn, worden combi schermen meestal niet gebruikt voor plantengroei.

Het Grenen hout blijft niet de groene kleur behouden. Na een á twee jaar verkleurd het hout. Om dit tegen te gaan kan het hout behandeld worden met beits; let op dat dit dan wel ademende beits is zodat het impregneermiddel uit het hout kan verdampen, nadat het hout gebeitst is. Deze beits heeft Mega-Schutting niet in het assortiment, het beste kunt u daarvoor naar een verfspecialist gaan.
Levering en of montage

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.