Levering binnen 5 werkdagen.
Afbeelding van Douglas combi scherm

Douglas combi scherm

Een combi scherm van douglas hout is de oplossing voor wie een dichte douglas schutting wil, en toch een ruimtelijk beeld naar buiten toe wil behouden. Het combi scherm bestaat uit een standaard schutting scherm en een gaasscherm (dus twee losse delen) wat bovenop elkaar wordt gemonteerd. Het gaasscherm heeft mazen van 10x10 cm.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Douglas
Model Verticale planken
Aantal planks 21/22
Gewicht 35 KG
Breedte 180 cm
Dikte 4,80 cm
Hoogte 180 cm
Vorm Recht
Project foto's

Omschrijving

Voor de montage van het douglas combi scherm dienen er vier gaten te worden geboord in de betonpalen. Let hierbij op dat er niet te diep in de betonpalen wordt geboord. Hiermee kan schade aan de achterkant van de betonpaal voorkomen worden.

Naast het ruimtelijke beeld wat het combi scherm oplevert, geeft het ook gezelligheid omdat er makkelijk een praatje gemaakt kan worden. Dit kan handig zijn als u regelmatig de buren wilt spreken.

Het douglas combi scherm kan in zowel een hout-beton als een houten schutting gemonteerd worden. Montage in een hout-beton schutting komt wel het meeste voor.

Douglas hout heeft als nadeel dat het snel vergrijsd. Als u dit wilt voorkomen, kunt u de schutting behandelen met beits. Dit is verkrijgbaar in onze webshop.
Levering en of montage

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.