Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Caballero Wood® combi scherm

Caballero Wood® combi scherm

Het Caballero Wood combi scherm is een prachtig rood verduurzaamd scherm wat bestaat uit twee losse schermen die op elkaar gemonteerd worden. Het onderste scherm is een standaard tuinscherm, het bovenste scherm is een gaasscherm. De mazen van het gaasscherm zijn 10x10 cm.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Caballero Wood®
Model Verticale planken
Aantal planks 21/22
Breedte 180 cm
Hoogte 180 cm
Vorm Recht
Project foto's

Omschrijving

Voor de montage van het combi scherm moeten er nog vier extra gaatjes worden geboord in de betonnen palen. De schroeven en pluggen die nodig zijn om de setjes L-beslag vast te zetten worden meegeleverd. Let op: Boor niet te diep in de paal, om te voorkomen dat er betonstukjes uit de betonpaal breken aan de achterkant.

Een hout-beton schutting met Caballero Wood die volledig dicht is, kan leuk onderbroken worden door een combi scherm. Door het plaatsen van het combi scherm blijft het uitzicht beter behouden, en is de schutting toch gesloten. Dit heeft als voordeel dat er minder makkelijk huisdieren over de schutting heen kunnen springen. Daarnaast is het ook handig om makkelijk een praatje met de buren te kunnen maken. Het overige deel van de schutting kan dan dicht zijn, zodat er genoeg privacy in de tuin is.

Als uw schutting naast een uitrit staat, kan een combi scherm ook helpen om veilig weg te kunnen rijden, omdat het mogelijk blijft om op de weg te kijken.

Het combi scherm van Caballero Wood kan in zowel een hout-beton schutting als een hout-hout schutting gemonteerd worden.

Het combi scherm is een waardevolle toevoeging voor uw Caballero Wood schutting, en u kunt er jarenlang plezier van hebben!
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.