Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Bruin geïmpregneerd combi scherm

Bruin geïmpregneerd combi scherm

Het Bruin geïmpregneerd combi scherm is een mooi en duurzaam scherm dat bestaat uit twee losse schermen die op elkaar gemonteerd worden. Het onderste scherm is een standaard Bruin geïmpregneerd tuinscherm met verticale planken, het bovenste scherm is een Bruin geïmpregneerd gaasscherm. De mazen van dit Bruin geïmpregneerd combi scherm is 10x10cm.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Naaldhout
Model Verticale planken
Aantal planks 21/22
Breedte 180 cm
Hoogte 180 cm
Vorm Recht
Project foto's

Omschrijving

Het Bruin geïmpregneerd combi scherm is een mooi en duurzaam scherm dat bestaat uit twee losse schermen die op elkaar gemonteerd worden. Het onderste scherm is een standaard tuinscherm, het bovenste scherm is een gaasscherm. De mazen van dit Bruin geïmpregneerd combi scherm is 10x10cm.

Voor de montage moeten er nog vier extra gaatjes worden geboord in de betonnen palen. De schroeven en de pluggen die nodig zijn om de setjes L-beslag vast te zetten, worden meegeleverd. Let op: niet te diep in de paal boren, om te voorkomen dat er betonstukjes uit de betonpaal breken aan de achterkant. Het hout waarvan het Bruin geïmpregneerd combi scherm is gemaakt, is een duurzaam alternatief voor bijvoorbeeld hardhout. Dit komt doordat het minimaal 15-25 jaar lang meegaat en het is een stuk goedkoper dan traditioneel hardhout.
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.