Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Zwarte poort

Zwarte poort

De zwarte poort is een geverfde poort, waarbij de planken machinaal zijn gespoten vóór de montage. Dit zorgt voor een mooi egaal beeld. De planken zijn geschroefd op een verzinkt frame. De poort wordt geleverd incl. een RVS slot, RVS beslag en verzinkte scharnieren. De draairichting van de poort is bij de montage te bepalen.

Deze poort wordt compleet met slotset en beslag geleverd, u hoeft dit er dan ook niet apart bij te bestellen.
Een poortkozijn dient indien van toepassing wel los besteld te worden.

kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Naaldhout (zwart)
Gewicht 40 KG
Breedte 100 cm
Dikte 5,50 cm
Hoogte 195 cm
Project foto's

Omschrijving

De zwarte poort is een moderne poort, die door de machinaal gespoten planken een diepzwarte kleur heeft. De planken zijn op een stevig verzinkt frame geschroefd waardoor de poort erg stevig is.

Let op: de zwarte kleur zal na verloop van tijd wel verkleuren. De barstjes die later in het hout komen door weersinvloeden zijn goed zichtbaar omdat de plank daar niet is geverfd. Om de poort als nieuw te laten blijven dient de poort elk jaar opnieuw geverfd te worden.

Het slot moet bij de montage van de poort nog in de poort gemonteerd worden, wat er voor zorgt dat de draairichting op dat moment bepaald kan worden. Als de draairichting niet goed is, kan dit gecorrigeerd worden door de poort op de kop te draaien. Omdat de dagschoot van het poortslot eenvoudig omgedraaid kan worden, is het slot ook universeel te gebruiken.

De scharnieren van de poort zijn eenvoudig af te stellen door middel van twee moeren die op het draadeinde van het oog zitten. Daarmee wordt de afstand tussen het oog en het ophangpunt van de poort bepaald. Als de poort na een paar jaar wat scheef gaat hangen is het eenvoudig om dit met behulp van de scharnieren weer te corrigeren. Daardoor kunt u lang plezier van de poort hebben!
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.