Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Hardhout poort

Hardhout poort

De hardhout poort is een stevige poort met RVS beslag en RVS slot, en met verzinkte duimen en ogen. De poort is universeel toepasbaar en kan zowel links- als rechtsdraaiend gemonteerd worden.

Deze poort wordt compleet met slotset en beslag geleverd, u hoeft dit er dan ook niet apart bij te bestellen.
Houd er wel rekening mee dat er geen kozijn bij de poort inbegrepen zit, die kan los besteld worden.

kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Hardhout
Gewicht 70 KG
Breedte 100 cm
Dikte 4,80 cm
Hoogte 195 cm
Project foto's

Omschrijving

De hardhout poort is een poort met een lange levensduur. Dit komt door de mooie combinatie van een stevig stalen verzinkt frame en hardhouten planken. De planken zijn verticaal op het frame geschroefd. De poorten worden altijd geleverd incl. een RVS slot met drie sleutels, deurbeslag van RVS en verzinkte scharnieren (bestaande uit een duim en een oog).

De hardhout poort wordt veel gebruikt in combinatie met een hardhouten schutting. De combinatie van een betonnen schutting (beton-beton) en een hardhout poort is ook veelvoorkomend door de duurzaamheid ervan.

De poorten zijn universeel te gebruiken omdat ze zowel links- als rechtsdraaiend gemonteerd kunnen worden. Omdat de sloten nog niet in de poort gemonteerd zijn, kan ter plaatse eenvoudig de draairichting bepaald worden. Als de draairichting van de poort verkeerd is, kan de poort op de kop gedraaid worden, wat er voor zorgt dat de scharnieren aan de andere kant zitten. Het slot van de poort kan ook eenvoudig aangepast worden door middel van het omdraaien van de dagschoot. Het is eenvoudig om dit tijdens de montage van de poort aan te passen.

De scharnieren van de poort zijn eenvoudig te verstellen door middel van het aandraaien van twee moeren. Dit zorgt ervoor dat de poort altijd netjes afgesteld kan worden, ook als de poort na een langere tijd wat scheef is gaan hangen. Dit zorgt voor een poort waar u jarenlang plezier aan kunt beleven!
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.