Levering binnen 5 werkdagen.
Afbeelding van Douglas poort

Douglas poort

De douglas poort is een zowel links- als rechtsdraaiend toepasbare poort met een RVS slot en beslag, en verzinkte duimen en ogen.

Deze poort wordt compleet met slotset en beslag geleverd, u hoeft dit er dan ook niet apart bij te bestellen.
Er zit hier geen kozijn bij, die kunt u los bestellen in de webshop.

kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Douglas
Gewicht 40 KG
Breedte 100 cm
Dikte 5,50 cm
Hoogte 195 cm
Project foto's

Omschrijving

De douglas poort is een veel verkochte poort die meestal wordt verkocht in combinatie met een douglas hout-betonschutting of een douglas hout-houtschutting. De douglas poorten zijn uitgevoerd met verticale planken. De planken hebben een kopmaat van 1,6 x 14 cm. Deze planken zijn op een verzinkt poortframe geschroefd. De poorten worden standaard geleverd incl. een RVS slot met drie sleutels, RVS deurbeslag en verzinkte duimen en ogen.

De douglas poorten zijn zowel links- als rechtsdraaiend te monteren. Dit is mogelijk omdat het slotgat nog geboord moet worden bij de montage. De draairichting kan eenvoudig gewijzigd worden door de poort op de kop te draaien. Als de scharnieren dan aan de gewenste kant zitten kan het slot gemonteerd worden. De sloten zelf zijn ook zowel links- als rechtsdraaiend toepasbaar omdat de dagschoot omgedraaid kan worden. Dit is eenvoudig te doen tijdens de montage van de poort. De poort kan na verloop van tijd wat gaan scheef hangen. Dit is eenvoudig op te lossen door de verstelbare scharnieren wat aan te draaien. Doormiddel van twee moeren die op het draadeind van het oog gemonteerd zijn, kunnen de scharnieren eenvoudig onafhankelijk van elkaar afgesteld worden. Dit zorgt ervoor dat u jarenlang plezier van uw soepel werkende poort kunt hebben!
Levering en of montage

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.