Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Poortframe

Poortframe

Het poortframe is verzonken en is erg stevig. Door middel van parker schroeven kunnen er planken op geschroefd worden. Het poortframe is uitgevoerd met twee lipjes met sleufgat. Dit geeft de mogelijkheid om een poort af te stellen. Met behulp van een duim en oog kan de poort afgehangen worden. Omdat de verticale steun in het frame 15cm voor het uiteinde zit, is er nog ruimte voor een slotkast.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Project foto's

Omschrijving

De poortframes zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen. Voor een hoge poort (195cm) is een frame met een hoogte van 155cm nodig. De breedte van de poort is gelijk aan de breedte van het frame. In speciale gevallen kan hier vanaf geweken worden door het frame in te korten, of juist het hout breder te bouwen dan het frame.

De poorthoogte is flexibeler. Een poort van 195cm kan makkelijk 10cm ingekort worden door er een stuk vanaf te zagen. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij een drempel in een straatwerk.

Voor een lage poort is een frame van 100x80 geschikt, hier is maar één maat frame in. Ook hiervoor geldt dat de standaard maat 100x100 is, maar dat hier in speciale gevallen van afgeweken kan worden. Vraag hiervoor desgewenst naar de mogelijkheden!

Voor een extra hoge poort of een horizontale poort is een frame van 100x180 cm geschikt. De hoge verticale poorten kunnen daarmee een hoogte van 230 krijgen. Nadeel daarvan is wel dat de bovenkant krom kan gaan trekken. De horizontale poorten worden niet meer gemaakt omdat deze nooit precies gelijk lopen met de horizontale lijnen van de schutting. Het frame daarvoor is nog wel leverbaar.
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.

Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om deze reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Morgen helpen wij u weer graag!