Levering binnen 4 werkdagen in heel Nederland

Stampbeton palen

Stampbeton palen zijn te herkennen aan de halfronde kop van de paal. Een stampbeton schutting bestaat uit stampbetonpalen met gladde onderplaten tussen de palen van 26 cm hoog en een scherm van 180 cm of 90 cm hoog.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Beton
Breedte 9,80 cm
Dikte 9,80 cm
Paalkop Half-rond
Project foto's

Omschrijving

Standaard hoogte van stampbeton schutting
Voor een standaard hoogte van een stampbeton schutting wordt gebruik gemaakt van palen van 270 cm voor toogschermen en palen van 278 cm voor rechte schermen. Onder het scherm van 180 cm hoog kan één onderplaat gemonteerd worden. Naast de standaard tussenpaal zijn de palen van 270 cm en 278 cm ook verkrijgbaar in hoekpalen. Tussenpalen hebben aan twee zijkanten een sleuf waar de betonnen onderplaten in vallen. Hoekpalen hebben een sleuf aan de zijkant en een sleuf aan de voor- of achterkant, zodat je deze kunt gebruiken om met je schutting aan te sluiten op een hoek van 90 graden.

Lage stampbeton schutting
Bij een lage stampbetonschutting kan een scherm geplaatst worden van 90 cm hoog met daaronder een onderplaat. De palen van 180 cm hoog zijn zowel geschikt voor een toog als voor een rechte schutting.

Hoge stampbeton schutting met 4 onderplaten
U kunt een stampbetonschutting plaatsen met een maximale hoogte van 284 cm. Onder een scherm van 180 cm hoog kunnen dan vier betonnen onderplaten geplaatst worden. In veel gevallen wordt deze hoogte gebruikt om bij een schuin aflopende tuin toch een van boven recht lopende schutting te creëren. De palen zijn 346 cm lang en geschikt voor rechte schermen. De hoge palen zijn alleen verkrijgbaar in wit en witgrijs.

Stampbeton schutting van 234 cm hoog met 2 onderplaten
Voor een totale schuttinghoogte van 234 cm kunt u gebruik maken van stampbeton palen van 300 cm voor toogschermen of palen van 310 cm voor rechte schermen. De stampbeton palen van 300 cm zijn alleen verkrijgbaar in wit (witgrijs). De palen van 310 cm zijn verkrijgbaar in zowel witgrijs als antraciet. De schuttingpalen komen +/- 75 cm in de grond. Onder het scherm van 180 hoog komen dan 2 gladde onderplaten van elk 26 cm hoog. De totale hoogte van de betonnen onderplaten komt dus neer op 54 cm.
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 2 tot 4 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Leveringskosten worden berekend in de winkelwagen.