Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Stampbeton palen

Stampbeton palen

Stampbeton palen zijn te herkennen aan de halfronde kop van de paal. Een stampbeton schutting bestaat uit stampbetonpalen met gladde onderplaten tussen de palen van 26 cm hoog en een scherm van 180 cm of 90 cm hoog.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Beton
Breedte 9,80 cm
Dikte 9,80 cm
Paalkop Half-rond
Project foto's

Omschrijving

Standaard hoogte van stampbeton schutting
Voor een standaard hoogte van een stampbeton schutting wordt gebruik gemaakt van palen van 270 cm voor toogschermen en palen van 278 cm voor rechte schermen. Onder het scherm van 180 cm hoog kan één betonplaat gemonteerd worden. Naast de standaard tussenpaal zijn de palen van 270 cm en 278 cm ook verkrijgbaar in T-palen. T-palen worden bij stampbetonpalen ook gebruikt voor hoekpalen. Tussenpalen hebben aan twee zijkanten een sleuf waar de betonplaten in vallen. T-palen hebben een sleuf aan de zijkant en een sleuf aan de voor- en achterkant, zodat je deze kunt gebruiken om met je schutting aan te sluiten op een hoek van 90 graden of in een T-vorm.

Lage stampbeton schutting
Bij een lage stampbetonschutting kan een scherm geplaatst worden van 90 cm hoog met daaronder een betonplaat van 26 cm hoog. De palen van 180 cm hoog zijn zowel geschikt voor een toogscherm als voor een recht scherm.

Stampbeton schutting van +/- 230cm hoog met 2 onderplaten
Voor een totale schuttinghoogte van +/- 230 cm kunt u gebruik maken van stampbeton palen van 300 cm voor toogschermen of palen van 310 cm voor rechte schermen. De stampbeton palen van 300 cm zijn alleen verkrijgbaar in grijs. De palen van 310 cm zijn verkrijgbaar in zowel grijs als antraciet. De schuttingpalen komen +/- 75 cm in de grond. Onder het scherm van 180 hoog komen dan 2 gladde onderplaten van elk 26 cm hoog. De totale hoogte van de betonnen onderplaten komt dus neer op 54 cm.
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.