Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Hardhout schuttingpaal

Hardhout schuttingpaal

Hardhouten schuttingpalen worden veel gebruikt voor houten schuttingen (hout-hout schutting). De standaard maat is 9x9 cm en een lengte van 275 cm. In praktijk is de diktemaat 8,5 cm. De schuttingpaal heeft aan alle vier de kanten twee V-groeven.

Let op! Hardhouten palen hebben de neiging na verloop van tijd wat krom te trekken. Dit levert weinig tot geen problemen op, maar vaak is het wel handig om een wat groter gat te boren waar de paal in gemonteerd wordt.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Hardhout
Lengte 275 cm
Breedte 8,80 cm
Dikte 8,80 cm
Project foto's

Omschrijving

De schuttingpalen hebben geen voorgeboorde gaten, waardoor de schuttingpalen universeel te gebruiken zijn voor verschillende hoogtes schuttingen. De palen kunnen ook worden gebruikt voor een houten schutting met betonplaten aan de onderzijde. In dat geval kunnen de betonplaten met U-profielen aan de houten palen worden vastgezet.

Het hout gaat na verloop van tijd vergrijzen. Dit kan voorkomen worden door de schuttingpalen te beitsen of oliën. Het kan gebeuren dat er de eerste tijd nog hars uit de schuttingpalen komt, daarom is het verstandig om nog een jaar te wachten voor het beitsen van de schuttingpalen.

In combinatie met hardhouten schermen of bijvoorbeeld zwarte schermen krijgt u een prachtige schutting in uw tuin waar u nog jarenlang plezier van zult hebben!
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.