Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Douglas dakbeschot

Douglas dakbeschot

Het kunstmatig gedroogde douglas dakbeschot is een half-lips verbinding wat makkelijk toepasbaar is. Omdat het kunstmatig is gedroogd heeft het minder last van werking. Het halfhouts rabat heeft een geschaafde kant en een fijn bezaagde kant.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Losse materialen of een complete overkapping kopen?
kunt u zelf uw losse materialen bestellen. Toch liever een complete overkapping kopen? Bekijk ons aanbod overkappingen.
Complete overkapping

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Douglas
Lengte 0 cm
Breedte 19,50 cm
Dikte 1,80 cm
Project foto's

Omschrijving

Dat het halfhouts rabat een geschaafde kant en een fijn bezaagde kant heeft komt omdat uit een geschaafde balk twee halfhouts rabat delen worden gezaagd.

Om het douglas dakbeschot symmetrisch is kun je het altijd met de geschaafde kant in het zicht monteren. Vaak is dat de binnenkant waarbij het dak opengelaten wordt. De fijn bezaagde kant komt dan vanbuiten en wordt dan verder bedekt met dakbedekking.

Verschil half-lip en veer en groef

Een half-lip verbinding valt over elkaar heen en schuift niet in elkaar. Hierdoor past het altijd en heeft u geen hinder van moeilijk in elkaar passende verbindingen. Hierdoor is de montage sneller en makkelijker dan bij een mes en groef verbinding.
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.

Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om deze reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Morgen helpen wij u weer graag!