Levering binnen 5 werkdagen.
Afbeelding van Zwarte beits

Zwarte beits

Zwarte beits wordt gebruikt voor de zwarte schuttingdelen in ons assortiment. De blikken beits die wij leveren is dezelfde kleur als de zwarte schuttingdelen uit ons assortiment. Dit zorgt ervoor dat dit de perfecte beits is om uw zwarte schutting na enige tijd bij te werken, of als er haarscheurtjes in het hout verschijnen.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Gewicht 1 KG
Project foto's

Omschrijving

De zwarte beits op onze schuttingmaterialen is anders dan deze beits. De beits op onze schuttingmaterialen is een dunnere beits, die machinaal in de plank gespoten wordt. Dit machinaal beitsen gaat plank voor plank, vóórdat er schuttingschermen of poorten van gemaakt worden. Omdat dit hele dunne beits is trekt het diep in het hout, wat de levensduur ervan ten goede komt.

Let op: Omdat het hout blijft werken zullen er altijd scheurtjes zichtbaar worden op de zwarte planken. Om de schutting in optimale conditie te houden blijft het nodig om de zwarte schutting elk jaar opnieuw te behandelen.
Levering en of montage

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.